Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante spare-ribs van de BBQ of uit de oven recept
Pikante spare-ribs van de BBQ of uit de oven recept

Pikante spare-ribs van de BBQ of uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de olie met de vleeskruiden en wrijf de plate rib er mee in
Meng hiernade ketjap, ketchup,suiker/honing, citroensap en de pepertjes/sambal tot een egaal"papje. Stook de BBQ optijd aan en zorg dat deze rond de 150 graden is,bestrijk de ribbetjes met het"papje"en leg de ribbetjes op de BBQ of het oven- rooster,keer de ribbetjes regelmatig en bestrijk indien nodig nogmaal met het "papje", Herhaal dit indien nodig een aantal keer.
Na ca. 45 minuten zullen de ribbetjes gaar zijn, maximaal 50 minuten. Controleer dit door de ribbetjes tussen de ribben in te snijden, als ze gaar zijn, zijn ze van binnen roze.
Eet Smakelijk!!!

Serveersuggesties

Lekker metkoude rijstsalade, luxe aardappelsalade, stokbrood en/of een frisse groene salade

Allergenen Informatie

Voor dit pikante spare-ribs van de bbq of uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven