Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perfecte T-bone steaks recept
Perfecte T-bone steaks recept

Perfecte T-bone steaks


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten voor de knoflookboter door elkaar en serveer in een potje met een lepeltje. Breng de steaks op kamertemperatuur. Meng knoflook, olie en zout en peper door elkaar. Bestrijk beide kanten van de steaks met dit mengsel en laat 12.5 minuten intrekken op kamertemperatuur. Verwarm de barbecue en bestrijk het rooster met de olie. Leg de steaks op het rooster en schroei het vlees aan elke kant gedurende 1 minuut dicht. Leg de steaks op een minder warm gedeelte van de barbecue zodat het vlees bij de lagere temperatuur gaar kan worden, of pas de temperatuur van de barbecue aan. Stel het barbecuerooster in op de hoogste stand wanneer de verwarmingsbron van de barbecue niet kan worden aangepast. Rooster de steaks tot ze gaar zijn. Draai de steaks tijdens het roosteren om.

Serveersuggesties

Serveer met aardappelen en de knoflookboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perfecte t-bone steaks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven