Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pangasiusfilet met mangosalsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui grof. Snijd de mango in blokjes. Was de koriander en pluk de blaadjes.
Verhit de boter in een pan en fruit op laag vuur de kerrie en de ui.
Schep de koriander en de mango door het uimengsel. Pel en pers de knoflook erboven uit en breng de salsa op smaak met zeezout en citroensap.
Verdeel de pangiusfilet over 4 ingevette stukken aluminiumfolie en bestrooi ze met zeezout. Verdeel de mangosalsa over de vis. Vouw de folie dicht en leg de pakketjes circa 10 minuten op de barbecue

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangasiusfilet met mangosalsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven