Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse SatÚ recept
Mexicaanse SatÚ recept

Mexicaanse SatÚ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en borstel de champignons schoon. Doe het vlees, champignons, olie, laurier, cacao, chilipoeder, knoflook, majoraan, zout en peper in een kom. Roer alles goed door elkaar, dek de kom af en laat alles een nacht marineren. Rijg vlees, champignons, uien en laurierbladen afwisselend aan satÚpennen. Rooster het vlees op de BBQ of onder de grill totdat het vlees bruin en gaar is. Bestrijk de satÚ regelmatig met de overgebleven marinade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse satÚ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven