Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaronisalade recept
Macaronisalade recept

Macaronisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni en de eieren, snijd de augurken, ui en boterhamworst in kleine blokjes en doe dit in een schaal. Als de macaroni gaar is dit warm toevoegen daarna de yogonaise en de kruiden naar smaak toevoegen. Alles goed door elkaar roeren en proeven hoe de smaak is. Eventueel nog een smaakmaker bijvoegen. Als alles er door is de salade in de koelkast zetten om af te laten koelen. Het lekkerste is de salade als je het de volgende dag eet dan is alles lekker ingetrokken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaronisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven