Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsspiesjes met komkommersalade recept
Lamsspiesjes met komkommersalade recept

Lamsspiesjes met komkommersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het lamsvlees in blokjes. Snijd de komkommer in de lengte door midden, verwijder de zaadjes en snijd hem in plakjes. Snijd de tomaten in plakjes. Pel en snipper de bosuitjes. Pers de citroen uit. Rijg het vlees aan 8 spiesjes. Meng de komkommer met tomaten, peterselie en bosuitjes tot een salade en zet hem afgedekt in de 1 uur in de ijskast. Verhit de barbeque en rooster de spiesjes in 12 minuten rondom bruin. Besmeer ze af en toe met olijfolie. Meng de yoghurt met citroensap, paprikapoeder en extra peterselie tot een dressing en pers de knoflook erboven uit. Serveer de dressing met de spiesjes en komkommersalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsspiesjes met komkommersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven