Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsfilet met courgette recept
Lamsfilet met courgette recept

Lamsfilet met courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de aardappelen schoon. Snijd de courgette in dikke plakken. Laat de ananas uitlekker en bewaar het sap. Kook de aardappelen bijna gaar. Scheur 4 grote stukken aluminiumfolie. Verdeel de aardappelen, pompoen en courgette over de stukken aluminiumfolie. Leg op elk pakketje een klontje boter en bestrooi het met bieslook. Vouw de pakketjes goed dicht. Verhit de barbeque en rooster de filetlapjes en pakketjes 5 minuten. Meng 1 eetlepel sinaasappelsap met de jam. Keer het vlees en besmeer ze met het hammengsel. Keer de pakketjes en laat alles in 5 minuten gaar worden. Besmeer het vlees regelmatig. Leg de ananasschijven op de barbeque en rooster ze aan beide kanten bruin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsfilet met courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven