Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenboter recept
Kruidenboter recept

Kruidenboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de knoflook uit en doe deze in een schaal. Versnipper de ui of het sjalotje, de dragon, de peterselie en bieslook en uiteindelijk ook de tijm. Voeg deze toe aan de knoflook.
Daarna de roomboter goed door de kruiden mengen. Om dit gemakkelijker te maken is het verstandig om de kruidenboter ruim van te voren uit de koelkast te halen. Eventueel kan natuurlijk een mixer gebruikt worden om de boter goed te vermengen met de kruiden. Voeg tijdens het vermengen naar smaak zout en peper toe en een paar druppels citroensap. Zodra een mooie substantie ontstaan is waarin alle kruiden gelijkmatig zijn verdeeld, de boter in een stuk vetvrij papier oprollen. Deze kruidenboter is best wel lang houdbaar. De rol kan dus in 2 of 3 stukken verdeeld worden zodat meerdere barbecue avonden van heerlijke kruidenboter voorzien kunnen worden. Een simpel maar heerlijke kruidenboter recept. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidenboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven