Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krabbetjes met ketjap sinaasappel honingsaus recept
Krabbetjes met ketjap sinaasappel honingsaus recept

Krabbetjes met ketjap sinaasappel honingsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak marinade van cointreau, sojasaus, gemberpoeder, honing, wijnazijn en de knoflook. Leg het vlees in de marinade gooi licht geplette peperkorrels hierover en beleg het vlees tot slot met een laag sinaasappelschijven. Laat het vlees minimaal een uur marineren, maar het liefst een hele nacht. Rooster de krabbetjes op de BBQ waarbij u ze een aantal keer bestrijkt met de marinade. Voorzichtig dat het vlees niet verbrand (i.v.m. de suiker) dus niet op een te heet plekje leggen. De sinaasappelschijven kunt u ook roosteren. Deze geven een lekkere frisse bite bij het vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit krabbetjes met ketjap sinaasappel honingsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven