Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipspiesjes met Phanang kerrie recept
Kipspiesjes met Phanang kerrie recept

Kipspiesjes met Phanang kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijg het vlees aan saté-pennen. Breng 1/3 van de santen aan de kook en voeg er onder goed roeren de kerrie, vissaus en suiker bij. Maak de saté onder de grill of op de BBQ warm, steek ze in de saus en laat ze 15 minuten marineren. Rooster ze dan en bedruip af en toe met de resterende saus. Serveer, gegarneerd met komkommer en basilicum

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipspiesjes met phanang kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven