Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonades met appelringen recept
Karbonades met appelringen recept

Karbonades met appelringen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de sojasaus, honing, sherry en gember tot een marinade en pers de knoflook er boven uit. Bestrooi de karbonades met zout. Verhit de barbecue tot heet en vet het rooster in. Leg de karbonades op het rooster en schroei ze in 1 minuut aan een kant dicht. Draai de karbonades om en bestrijk ze met de marinade. Grill de karbonades in 15 minuten gaar en bruin. Boor de klokhuizen uit de appels en snijd ze in dikke ringen. Rooster de appelringen op de barbecue tot ze zacht en glazig zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonades met appelringen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven