Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Karbonade in biermarinade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem om te beginnen een grote schaal en pers hierin de knoflook. Doe er de blaadjes van de rozemarijn bij en voeg de suiker en het flesje bier toe.
Heb je dorst, neem dan zelf een tweede biertje want al het bier is nodig voor de marinade van dit barbecuerecept.
In dit bbq recept geven we niet aan welke biersoort je moet gebruiken voor dit gerecht. Kies zelf een biertje uit wat je graag drinkt, of neem juist dat fles dat al maanden achterin de koelkast staat.
In de lijst met ingrediŽnten staat dat je karbonades van de slager moet nemen. Die zijn namelijk een stuk smakelijker dan de goedkope karbonades uit de supermarkt. Ga je toch voor karboís uit de supermarkt, kijk dan kritisch welke je meeneemt. Leg de karbonades in de marinade en laat ze minstens een uur liggen om zo de smaak van de kruiden en het bier op te nemen.
Steek, terwijl de karbonades liggen te marineren, de barbecue aan en stook hem goed heet. Rooster de karbonades kort boven het heetste gedeelte van de bbq en verplaats ze dan naar de zijkant om ze daar lekker mals te garen. In ongeveer 15 tot 20 minuten zouden de bbq karbonades klaar moeten zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonade in biermarinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven