Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalfsbrochettes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng het kalfsvlees met alle overige ingredienten en laat het geheel 2 uurtjes marineren. Steek het vlees aan pennen of aan satestokjes (deze dan wel eerst een tijdje in koud water leggen zodat ze niet verbranden tijdens het grillen). Leg de pennen of stokjes op een hete houtskool- of electrische barbecue en laat ze onder af en toe draaien in 12 minuten gaar worden. Serveer er brood bij en verschillende frisse salades.

Allergenen Informatie

Voor dit kalfsbrochettes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven