Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet in een jasje recept
Kabeljauwfilet in een jasje recept

Kabeljauwfilet in een jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snijd hem in ringetjes. Snijd de tomaten in plakjes. Pers de citroen uit. Scheur 4 grote stukken aluminiumfolie. Leg op elk stuk een visfilet. Leg de uiringen en plakjes tomaat erop. Besprenkel het met citroensap en olie. Bestrooi het met peterselie en zout. Sluit de pakjes goed. Verhit de barbeque en rooster de vis in een jasje 15 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet in een jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven