Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hotdogs met mosterd op de barbecue recept
Hotdogs met mosterd op de barbecue recept

Hotdogs met mosterd op de barbecue


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de barbecue voor en vet het rooster in met olie. Leg de worstjes op het rooster en keer ze om zodat ze aan alle kanten worden geroosterd en niet barsten. Gril de worstjes ca. 11 minuten en bestrijk ze tijdens het draaien met wat barbecuesaus. Leg de worstjes als ze te snel gaar worden op een kouder gedeelte of zet het vuur wat lager. Snijd de broodjes doormidden waarbij je er voor zorgt dat de twee helften nog aan elkaar zitten. Leg de broodjes met de besneden kant op het barbecue rooster of de hotplate en rooster ze. Leg een worst op het broodje, spuit mosterd langs de worst en schep de augurken en de chutney op het broodje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hotdogs met mosterd op de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven