Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Grillspies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de houten prikkers circa 1 uur in koud water. Meng de olie met de kerrie en het paprikapoeder. Pel de uien en snijd ze in brede partjes.
Prik een partje ui op elke prikker en schuif hem naar beneden.
Steek het vlees met het uiteinde aan de prikker en schuif naar beneden.
Wikkel het vlees om de prikker heen naar boven. Prik het uiteinde van het vlees vast.
Bestrijk het vlees met de marinade en laat minimaal 30 minuten marineren.
Gril de spies in circa 10 minuten rondom knapperig. Bestrijk daarbij nog enkele malen met de overige marinade en breng op smaak met zout.

Serveersuggesties

Lekker met uienkwark.

Allergenen Informatie

Voor dit grillspies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven