Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroorsterde kip (authentiek Surinaamse) recept
Geroorsterde kip (authentiek Surinaamse) recept

Geroorsterde kip (authentiek Surinaamse)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees wassen met heet water en eventueel met citroen en goed uit laten lekken. Vervolgens het vlees met de ketjap inlegkruiden circa 30 minuten laten marineren met de inlegkruiden van SuCuisine. Rooster het vlees vervolgens op de barbecue. Bij het opdienen garneren met fijngesneden verse selderij. Indien gewenst kan de ketjap bakkruiden saus gebruikt worden als jus over het vlees.

Serveersuggesties

Dit gerecht kan geserveerd worden met rijst en groenten. Tips: Gebruik bij voorkeur kip-dijfilet (kip karbonade of kipmedaillons). Dit is malser en smeuÔger dan kipfilet. Deze kruiden en bereidingswijze kunnen ook gebruikt worden voor vis en andere vleesgerechten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroorsterde kip (authentiek surinaamse) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven