Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappel met roomsaus recept
Gepofte aardappel met roomsaus recept

Gepofte aardappel met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar en doe ze daarna in zilverfolie 25 minuten in de oven op 180 graden celsius. Saus: Doe de zure room in een kommetje en doe de de fijngesneden bieslook, knoflook, peper, zout, paprikapoeder en een klein beetje gembersaus erbij. Goed mengen en eventueel naar eigen smaak nog wat peper, zout toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappel met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven