Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde spare ribs recept
Gemarineerde spare ribs recept

Gemarineerde spare ribs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix een 1/2 flesje Kern BBQ saus met de stroop, sweet chilisaus en de gembersiroop. Smeer (dun) de spare-ribs in met de marinade en laat alles 30 minuten in de oven op 180 graden C. bakken. De spare ribs in stukken snijden (tussen de botten door midden) zodat je kluifjes krijgt. Smeer deze kluifjes dik in met de overgebleven marinade en wikkel daarna dubbel aluminium folie om de spare ribs, even laten afkoelen en vervolgens een nacht in de ijskast laten liggen. Afbakkken in het aluminiumfolie ongeveer 1 uur op 160 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde spare ribs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven