Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde saucijsjes met rietsuiker, mosterd en tomatensaus recept
Gemarineerde saucijsjes met rietsuiker, mosterd en tomatensaus recept

Gemarineerde saucijsjes met rietsuiker, mosterd en tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de kogelbarbeque, leg de saucijsjes erop en sluit de deksel. Rooster de saucijsjes 15 minuten. Meng de rietsuiker met mosterd en tomatensaus tot een mengsel in een steelpan. Verhit het tomatenmengsel tot de suiker is gesmolten. Besmeer de saucijsjes regelmatig met het tomatenmengsel en keer ze af en toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde saucijsjes met rietsuiker, mosterd en tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven