Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde karbonades recept
Gemarineerde karbonades recept

Gemarineerde karbonades


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ketjap, ui, knoflook , kruiden, eventueel sambal en een paar flinke scheuten tomatenketchup door elkaar. Doe er wat olie bij en een beetje water. Even proeven en eventueel nog meer tomatenketchup en/of kruiden erbij. Doe de karbonades in een schaal en giet de marinade erover. Zet de schaal afgedekt in de koelkast. Keer zo nu en dan de karbonades goed om in de marinade. Laat ze minstens 1 uur marineren, maar een hele nacht is beter. Haal de karbonades uit de marinade, droog ze wat af en grill ze in de grillpan of op de barbecue. Je kunt ze ook gewoon bakken met een beetje olie of boter in de koekenpan.

Serveersuggesties

Deze marinade gebruik ik ook om mijn satés in te marineren. Als ik zelf satésaus maak, houd ik altijd een beetje marinade apart, voordat het vlees erin gaat, om door de satésaus te mengen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde karbonades recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven