Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde kabeljauwfilet recept
Gemarineerde kabeljauwfilet recept

Gemarineerde kabeljauwfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de kabeljauwfilets op een bord. Pel en snipper het uitje. Meng het citroensap met olijfolie, ui, peterselie en witte wijn tot een marinade en schenk het over de vis. Laat het geheel afgedekt 30 min. in de ijskast staan. Laat de vis uitlekken en vang de marinade op. Verhit de barbeque en rooster de kabeljauw 3 minuten per kant. Besmeer het regelmatig met de marinade en keer ze af en toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde kabeljauwfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven