Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde spiesen, steaks en kruidenstokbrood recept
Gegrilde spiesen, steaks en kruidenstokbrood recept

Gegrilde spiesen, steaks en kruidenstokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de houten prikkers ca. 30 minuten in koud water. Dep de kipfilets droog en snijd ze in blokjes. Steek de kipblokjes dicht tegen elkaar aanop de prikkers en druppel de teryakisaus eroverheen. Laat ze ca. 2 uur marineren en draai ze geregeld om. Laat de prikkers goed uitlekken en grill ze 11 minuten. Dep eventueel de varkensfilet droog, snijd het vlees in 10 plakken en bestrooi met zout en peper. Grill de plakken 10 minuten. Breng op smaak met paprikapoeder. Pel de knoflook. Was en hak de peterselie. Snijd het stokbrood in de lengte door. Wrijf het stokbrood in met knoflook en strijk de boter erover. Strooi de peterselie eroverheen. Snijd het in ca 10 stukken en grill het in 3.5 minuten tot het knapperig is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde spiesen, steaks en kruidenstokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven