Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde biefstuk recept
Gegrilde biefstuk recept

Gegrilde biefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de biefstuk in 4 evengrote stukken en sla ze plat tot dunne lapjes. Pel de knoflook en pers hem uit. Snijd de uien in ringen. Meng het citroensap, knoflook, zout en olijfolie tot een marinade en leg de biefstuklapjes erin. Laat het vlees afgedekt 30 minuten in de ijskast marineren. Besmeer de boterhammen aan beide kanten dun met boter. Verhit de barbecue tot heet en leg een grillplaat op het rooster. Leg de uiringen op de grillplaat en besprenkel ze met een beetje olijfolie. Keer de uiringen regelmatig om. Leg het brood op het rooster en grill ze aan beide kanten gourbruin. Grill de biefstuklapjes aan beide kanten 2 minuten op de grill. Leg op een geroosterde boterham een biefstuklapje en schep er een bergje uien over. Dek het af met een andere boterham.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde biefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven