Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrild broodje hamburger met sjalotjes en sla recept
Gegrild broodje hamburger met sjalotjes en sla recept

Gegrild broodje hamburger met sjalotjes en sla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en snijd ze in ringetjes. Bestrijk de hamburgers met olijfolie. Verwarm de barbeque en rooster de hamburgers met sjalotringetjes in 4 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Bestrooi het gerecht met zout. Snijd intussen de broodjes open en rooster de snijkanten op het rooster. Beleg de broodjes met sla. Leg de hamburger op de sla en garneer met sjalotringetjes en tomatenketchup.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrild broodje hamburger met sjalotjes en sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven