Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappel met kruidensaus recept
Gebakken aardappel met kruidensaus recept

Gebakken aardappel met kruidensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels grondig. Gaar ze ca. 20 minuten in water met zout, laat de aardappels uitlekken en wikkel ze los van elkaar in aluminiumfolie. Pof de aardappels 15- 20 minuten. Roer de zure room en de kwark door elkaar. Was de bieslook en snijd hem fijn. Roer 1/4 deel van de bieslook door het kwarkmengsel en breng op smaak met zout en peper. Snijd de aardappels in en hol ze iets uit, vul ze met het kwarkmengsel en bestrooi met de rest van de bieslook en de uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappel met kruidensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven