Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalenspiezen recept
Garnalenspiezen recept

Garnalenspiezen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de garnalen ontdooien uit de diepvries. Bestrooi de garnalen met de viskruiden, goed doormengen en de kruiden minimaal 2 uur laten intrekken.
Snijd de uiteinden van de champignons, de paprika in stukjes en laat beiden op een zacht vuurtje 10 minuten stoven. Voeg als laatste ietsje zout toe.

Week de satéprikkers minimaal 30 minuten in water.
Snijd de ananasringen in stukjes van 2 cm. Rijg de ananas, champignons, paprika en 2 garnalen om en om aan de prikkers.
Bak de spiezen 2.5 minuten aan beide kanten op de barbecue of onder de grill.

Allergenen Informatie

Voor dit garnalenspiezen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven