Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
GarnalensatÚ recept
GarnalensatÚ recept

GarnalensatÚ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marinade: De ketjap in een schaal doen en hierboven de knoflookteentjes uitpersen. Naar smaak zout toevoegen. De gamba's hierin laten marineren, minstens 1/2 uurtje. Rijg de gamba's aan satÚstokjes en grill of barbacue ze. Saus: Alle ingrediŰnten door elkaar roeren. Serveer de saus bij de garnalen.

Serveersuggesties

De marineertijd is hierbij niet meegerekend.

Allergenen Informatie

Voor dit garnalensatÚ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven