Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalensalade met witlof en sinaasappel recept
Garnalensalade met witlof en sinaasappel recept

Garnalensalade met witlof en sinaasappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de knoflook fijn. Verwijder de worteltjes van de veldsla, was ze en dep ze droog. Meng de mosterd met citroensap, sinaasappelsap, honing, olijfolie en zout tot een dressing. Meng 1 eetlepel olijfolie met de knoflook en schep de garnalen erdoor. Haal de blaadjes los van de witlof en snijd ze in lange repen. Pel de sinaasappel en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen los. Verwarm de barbecue en bak de garnalen op een visrooster aan een kant 2 minuten, keer ze om en bak ze nog eens 2 minuten. Leg de garnalen op een bord en bestrooi ze met zout. Schep de witlof in een schaal om met de dressing, sinaasappelpartjes en veldsla. Verdeel de witlofsalade over 4 bordjes en schep de garnalen erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalensalade met witlof en sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven