Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen met limoenzout en groene papajasalade recept
Garnalen met limoenzout en groene papajasalade recept

Garnalen met limoenzout en groene papajasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijg 8 grote tijgergarnalen in de lente per stuk aan een prikker. Maal in een foodprocessor 2 eetlepels grof zout en de dunne schil van 2 limoenen fijn. (bewaar de limoenen voor later!) Bestrijk de garnalen met weinig olie, bak ze in 2 min. rondom gaar en bestrooi ze met het limoenzout. Snijd voor de groene papajasalade het vruchtvles van 1 onrijpe papaja (toko) in dunne repen, 1/2 mango in blokjes en schep met 2 eetlepels gedroogde garnalen, het sap van 2 limoenen, 1 eetlepel bruine suiker, 1 rode peper en 3 eetlepels gehakte koriander. Garnalenspiesjes om en om grillen. Serveren met de papajasalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen met limoenzout en groene papajasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven