Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel in een jasje recept
Forel in een jasje recept

Forel in een jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de forellen af onder koud stromend water en dep ze droog. Boen de citroen schoon en rasp hem boven een kommetje. Pers de citroen uit en besprenkel de binnen- en buitenkant van de forellen met het sap. Snipper de knoflook fijn. Meng de peterselie met citroenrasp, knoflook en 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de buikholtes van de forellen met zout en vul ze met het peterseliemengsel. Wikkel om elke forel 4 plakjes ontbijtspek. Bestrijk de forellen dun met olijfolie en zet ze afgedekt tot gebruik in de ijskast. Leg de forellen in visklemmen en rooster ze op matig vuur in 15 minuten bruin en gaar. Keer ze regelmatig.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit forel in een jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven