Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fantastische kipsaté'tjes recept
Fantastische kipsaté'tjes recept

Fantastische kipsaté'tjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ketjap, suiker en knoflook goed doorelkaar. Voeg onder goed roeren de olie en de ketoembar toe. Zorg ervoor dat de suiker volledig opgelost is. Snijd het vlees in niet al te kleine dobbelstenen. Giet de saus erover en schep alles goed om. Laat het vlees minstens 2 uur in de saus marineren. Rijg het vlees aan stokjes. Rooster de saté's op de barbecue. Keer de saté's tijdens het roosteren steeds om.

Serveersuggesties

Probeer als het even kan de avond van tevoren het vlees te marineren. Leg gelijk de houten satéstokjes in de week (gewoon in water). Deze satétjes zijn ook goed in een grillpan te bakken. Recept is goed voor 10 satétjes. Lekker met (zelfgemaakte) pindasaus.

Allergenen Informatie

Voor dit fantastische kipsaté'tjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven