Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi) recept
Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi) recept

Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg het vlees 30 minuten in de diepvries. Rooster de sesamzaadjes 3.5 minuten in een droge koekenpan op matig vuur. Schud met de pan tot de zaadjes goudbruin zijn. Haal ze uit de pan om aanbranden te voorkomen. Kneus de zaadjes in een vijzel. Snijd het vlees dwars op de draad in dunne plakken. Meng het vlees met de sojasaus, het knoflook, lente-ui en de helft van de sesamzaadjes. Marineer het 2 uur. Meng de twee soorten olie, vet met een kwastje een grillpan, koekenpan of barbecuerooster in. Verwarm de olie tot zeer heet en schroei het vlees snel aan belde kanten dicht. Strooi er de rest van de sesamzaadjes over en serveer met kim chi.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecôte van de barbecue (bulgogi) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb Koreaanse vrienden; bij hen, is dit mijn lievelingsgerecht maar NB het slaagt alleen maar als de biefstukreepjes flinterdun zijn, maar toch een mm dikker als carpaccio de boeuf anders heeft het... Lees reactie
    Karel gaf dit recept op 16 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven