Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Creoolse garnalen recept
Creoolse garnalen recept

Creoolse garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de garnalen eventueel ontdooien en pel ze. Verwijder het darmkanaaltje (gaat prima met een speld). Maak een marinade van olie, azijn, uitgeperste knoflook, cajunkruiden, zout en peper. Marineer de garnalen minimaal 1 uur. Steek ze aan prikkers en rooster ze 7.5 minuten op de barbecue of in de grillpan. Ook een prima gourmet-recept.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit creoolse garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven