Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bulgogi recept
Bulgogi recept

Bulgogi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in hele dunne plakjes. Dit gaat beter als het vlees iets bevroren is. Mix alle ingrediŽnten in een kom en voeg het vlees toe. Marineer alles minimaal 1 uur. Warm een tafelgrill voor en leg het vlees er in kleine porties op. Laat het vlees grillen totdat het gaar is. Haal het vlees van de grill en leg er een andere portie op. Serveer het vlees met sla en sesambladeren. De Koreanen nemen een blaadje sla, leggen het vlees erop, smeren er wat rode pepersaus of sojasaus op en vouwen het blad samen. Vervolgens steek je het hele pakketje in je mond. Als extra kun je ook nog wat hele knoflookteentjes en shiitake paddestoelen mee grillen die je vervolgens ook in het slablaadje rolt en opeet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bulgogi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bulgogi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Je kan het vlees toch ook gewoon in de gril pan doen?! zoja, moet er dan olie in?
    Superjunior gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven