Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje hamburger de luxe voor de bbq recept
Broodje hamburger de luxe voor de bbq recept

Broodje hamburger de luxe voor de bbq


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de augurk met de zilverui, ketchup, de mayonaise en de helft van de bieslook.
Bestrijk de hamburgers met de olie. Rooster in 8 minuten gaar. Keer halverwege en bestrooi met de geraspte kaas. Rooster de bacon 2 minuten. Keer halverwege
Halveer de broodjes, leg ze met de snijkant heel kort op de bbq. Blijf erbij want brood verbrandt snel!! Verdeel wat van het ketchupmengsel op de onderkant van de broodjes. Verdeel de bacon en de tomaat erover. Leg er een hamburger met cheddar op en besmeer naar smaak met het ketchupmengsel. Bestrooi met de rest van de bieslook en serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje hamburger de luxe voor de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven