Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met bearnaisesaus recept
Biefstuk met bearnaisesaus recept

Biefstuk met bearnaisesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olie in een kommetje, pers de knoflook erboven uit en meng het door elkaar. Bestrijk het vlees met het oliemengsel. Verhit de barbeque en rooster de biefstukken 8 minuten per kant. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de azijn met bosuitjes aan de kook, zet het vuur laag en laat het iets inkoken. Meng de eierdooiers met azijn tot een smeuige massa en voeg de gesmolten boter toe. Klop het 30 seconden goed door elkaar en serveer de saus bij de biefstukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met bearnaisesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven