Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Belgische BBQ worsten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bieren met de kruiden aan de kook (pas op voor schuimvorming). Zodra deze kookt, vlam op sudderstand zetten. Voeg hier in de grillworsten. Wanneer de worsten (± 25 minuten) opgezwollen zijn, het vuur uitzetten en de worsten laten afkoelen in het vocht. Als deze afgekoeld zijn, kunnen ze gebruikt worden voor de barbecue. Laat ze hierop rondom bruin worden.

Serveersuggesties

Serveren met een lekkere kriek of geuze. Trappist kan ook nog.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit belgische bbq worsten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven