Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bacon-cheeseburger recept
Bacon-cheeseburger recept

Bacon-cheeseburger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill het spek op de barbecue gaar en snij de plakken fijn in kleine stukjes. Meng deze door het gehakt, samen met de geraspte kaas en de grof gemalen peper.
Kneed goed door en vorm er vier hamburgers van.
Grill deze op de barbecue (direct boven de kooltjes) totdat er een knapperige korst ontstaat (beide kanten).
Leg ze vervolgens op een deel van de barbecue waar ze niet direct boven de hitte liggen, doe de deksel op de barbecue en grill ze verder totdat ze gaar zijn (circa 5 minuten). Leg er vervolgens een plakje cheddar op, sluit de barbecue weer en laat de kaas smelten.

Serveersuggesties

Lekker op een hamburgerbroodje en met een knapperige salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bacon-cheeseburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven