Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Auberginerolletjes met rauwe ham recept
Auberginerolletjes met rauwe ham recept

Auberginerolletjes met rauwe ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergine in dunne plakken en bestrijk deze met wat olie. Leg deze plakken op de BBQ of in de grillpan. Grill tot de plak zacht is en er mooie strepen van het grillen op staan. Leg ze vervolgens op een werkblad en doe er een reepje rauwe ham op en daarop de aubergineplak. Snijd de mozzarella in stukjes en leg een stukje op de aubergine. Rol het geheel op en leg nog even op de BBQ of grill. Serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit auberginerolletjes met rauwe ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven