Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Allitas con Salsa Barbacoa recept
Allitas con Salsa Barbacoa recept

Allitas con Salsa Barbacoa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kippenvleugeltjes schoonmaken en in een platte schaal leggen. Schenk een scheutje olijfolie en zout over elk vleugeltje. Verwarm de oven voor op 200 ºC en bak de vleugeltjes tot ze goudbruin zijn. Stop de saus ingrediënten in een beslagkom en mix deze tot een homogene saus. Deze saus is geschikt voor vlees van de barbecue en grill. Doe de saus op de kippenvleugeltjes nadat ze uit de oven gehaald zijn!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit allitas con salsa barbacoa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven