Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozenkarbonade recept
Abrikozenkarbonade recept

Abrikozenkarbonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de abrikozenjam met abrikozensap, witte wijn, olijfolie, kerriepoeder en honing tot een marinade. Leg de karbonades op een bord en schenk de marinade erover. Laat het afgedekt 1 uur op kamertemperatuur marineren. Laat het vlees uitlekken en vang de marinade op. Verhit de barbeque en rooster de karbonades 10 minuten aan beide kanten. Besmeer ze regelmatig met de marinade.

Allergenen Informatie

Voor dit abrikozenkarbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven