Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi ketjap met Chinese kool recept
Babi ketjap met Chinese kool recept

Babi ketjap met Chinese kool


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Snij de Chinese kool in reepjes.
Pel de uien en snipper fijn.
Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadjes. Snij in dunne reepjes.
Pel de knoflook en hak hem fijn.
Verhit olie in een koekenpan en fruit hier 1 knoflookteentje en de helft van de rode peper in aan.
Voeg het vlees toe en bak ca. 3 minuten al omscheppend bruin.
Voeg de ketjap toe en laat in ca. 5 minuten gaar worden, breng op smaak met zout en peper.
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de rest van de knoflook, de rest van de rode peper en ui aan. Voeg de kool toe en roerbak 4 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Serveer het vlees en de groente apart in schaaltjes

Serveersuggesties

lekker met rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi ketjap met chinese kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven