Ingrediënten

+ -
print

Voor de witte wijn saus:

Voor de peterselie-olie:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Bak voor de saus de groenten aan in de .
    Blus af met de fond, de en de .
    Laat ongeveer 30 minuten intrekken, zeef de saus n breng op smaak met .
    Maal de ingredienten voor de - fijn met de staaf mixer en breng op smaak met en peper.
    Bak de mulfilets in een beetje even aan, met de rode kant naar beneden.
    Draai om en laat ze ongeveer 4 minuten gaar worden.
    Smelt de in een andere pan en roerbak de in 5 minuten beetgaar.
    Strooi er de overheen en laat even karameliseren.
    Doe er citroensap bij en roer goed door.
    Verdeel de over 4 borden en leg de vissen erop.
    Schep de saus eromheen en druppel er wat - over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en wijn
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, wijn, wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Asperges met rode mul en wittewijnsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Goede combinatie tussen de vis (rode mul) en de asperges! Met een beetje eigen inbreng met betreffende de saus is er een heerlijk gerecht van te maken.
Harry Thijssen 15 april 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1109 kcal
55%4436 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Asperges met rode mul en wittewijnsaus