Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelschotel met kotelet recept
Aardappelschotel met kotelet recept

Aardappelschotel met kotelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op circa 150 graden.
Spoel de rauwe stukken kotelet af onder koud water en dep ze droog.
Vet een bakblik in met boter. Wrijf het vlees in met peper, zout en nootmuskaat.
Bedek 't ingevette bakblik met een laag rauwe aardappelschijfjes en strooi er een beetje zout en peper over. Leg vervolgens de koteletten er bovenop en bedek deze weer met een laag rauwe aardappelschijfjes.
Schenk er de pakjes zure room overheen, tot alles onder de room staat.
Bedek het bakblik met aluminiumfolie.
Zet het bakblik midden in een voorverwarmde oven en laat de schotel in circa 50 minuten gaar worden.

Serveersuggesties

Lekker met gewokte peultjes of gemengde sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelschotel met kotelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven