Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel recept
Zuurkoolschotel recept

Zuurkoolschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Schil de aardappels en kook ze gaar. Bak het gehakt rul en voeg de kruitnagel toe en de uien. Maak van de aardappels puree. Vet de kom in met boter en dan kan er een beetje gehakt in, daarop wat zuurkool en daarop weer puree en zo herhaal je het weer. Op het laatst het paneermeel erop en wat stukjes boter. Dan de oven in 20 minuten tot de korst bruin is geworden. Eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven