Warme sla met een twist

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil en kook de in ongeveer 20 minuten gaar.
    Kook ook alvast de in 4 minuten.
    En bak alvast de uit.

    Snij de in dunne reepjes.
    Snij de ,,en ui in blokjes.
    Laat de uitlekken en voeg ze toe aan de , en .

    Verwarm uw oven alvast voor op 180 graden.

    Zodra de gekookt zijn,schilt u ze en snijd ze door vieren.

    Als de klaar zijn giet u ze af en stampt ze fijn.

    Roer er vervolgens achtereenvolgens de ,de en het zakje silvo doorheen.

    Als dit goed doorgeroerd is,voegt u de uitgebakken ,de ,de de ,en de toe.
    Ook dit mengt u weer goed door elkaar.

    Nu mogen de erdoor gemengd worden.

    Als laatste voegt u beetje bij beetje de toe,zodat alles goed gemengd wordt.

    Vet een ovenschaal in en doe de warme sla in de ovenschaal.
    Leg daaroverheen de plakjes ,en vervolgens de plakjes kaas tot alles goed bedekt is.

    Plaats de ovenschaal in het midden van de oven,en laat alles ongeveer 20 minuten op 180 graden in de oven staan.

    Zodra de kaas goed gesmolten is,is het tijd om op te scheppen.

    Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • kruiden en jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas en melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jonge kaas en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
ovenschaal
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
254 kcal
12%1016 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Warme sla met een twist