Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme aardappel-andijviesalade met chorizo recept
Warme aardappel-andijviesalade met chorizo recept

Warme aardappel-andijviesalade met chorizo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de chorizo in plakjes. Snipper de uien. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout gedurende 15 minuten.
Verhit de olie en bak hierin twee minuten de ui. Voeg de chorizo toe ern roerbak gedurende zes minuten. Voeg de andijvie in gedeeltes toe en roerbak gedurende twee minuten.
Klop de mosterd en de mayonaise door elkaar. Schep de dressing door de krieltjes. Voeg het chorizo-mengsel toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

Serveersuggesties

Lekker met warm meergranenbrood. Vervang de chorizo door oude kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme aardappel-andijviesalade met chorizo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven