Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toscaanse aardappels uit oven recept
Toscaanse aardappels uit oven recept

Toscaanse aardappels uit oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan water op het vuur en verwarm de oven voor op 180 graden C. Snijd intussen de aardappelen (in de schil) in een halve centimeter dikke plakken. Gooi ze in het kokend water en laat ze 5 min. koken. Snijd in de tussentijd de knoflook fijn. Giet na 5 min. de aardappelen af en stop ze met de oregano en de knoflook en een goede scheut olijfolie in de zak. Houd deze goed dicht en schud heen en weer, zodat alle ingrediŽnten lekker aan de aardappelen gaan plakken. Gooi deze op een bakplaat een half uur in de oven, tot ze goed bruin zijn. Lekker met saltimboca, of andere Italiaanse vleesschotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toscaanse aardappels uit oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven