Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampi recept
Stampi recept

Stampi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen koken en als ze gaar zijn, doorsteken met de passe-vite. Karnemelk opwarmen met een afgestreken soeplepel bloem. Bij de doorgestoken aardappelen gieten en roeren tot het redelijk vloeibaar is. Muskaatnoot en zout bijvoegen. Boter bruinen en erbij gieten. Jonge kaas vanonder in een diep bord in stukjes leggen en uw stampi van boven op. Is ook goed met hard gekookte eieren in plaats van kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit stampi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven